Ganache /Fluff är den perfekta tårtfyllningen och kan göras i mer smaker än du kan tänka dig, bara fantasin sätter stopp!
Kan med fördel också användas som frosting på cupcakes!
exempel på Ganache fyllningar finner du under receptet...
Kan med fördel också användas som frosting på cupcakes!
exempel på Ganache fyllningar finner du under receptet...
Ganache
Ingredienser:
200 gr Vit choklad (eller vilken god smak du än vill)
2.5 dl vispgrädde.
- Skjud upp den o vispade grädden (får absolut inte koka! går ej att vispa annars och du kan kasta det)
- Hacka ner chokladen (eller smaken du valt) och lägg den i den uppvärmda grädden.
- Rör tills allt smält ihop och häll över det i en visp-bar bunke.
- Sätt plast eller lock över bunken och in i kylen (minst 6timmar, helst över natten)
- Vispa sedan upp det till ett härligt fluff att fylla dina tårtor med!
After Eight
Vit Choklad
Dumle
Mörk Choklad
Polka choklad (Marabou polka/mintkrokant el. Faxer Marianne)
Gelehallon
Ahlgrens bilar
Reisenkola
Nonstop
Daim
Geisha
Guldnougat
Har du fantasi? Testa dig fram, hitta en ny smak och tipsa mig gärna!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar