Ischoklad med apelsinkrokant
Ingredienser:
(ca 50st)
200 gram Mjölkchoklad apelsinkrokant
100 gram kokosfett
Gör så här:
- Hacka och chokladen och kokosfett och smält dem över vattenbad eller i mikron
(om du smälter i mikron, stanna mikron och rör minst var tionde sekund så det inte bränns!) - Rör väl och häll sedan upp i ischokladformar, knäck eller plastformar.
- Ställ formarna på en bricka i kylen tills de stelnat
Har kollat igenom din blogg lite och vilka härliga recept och va fint all blir!
SvaraRaderaDetta ischoklad recept är något jag gör varje år till jul, mycket gott! :)
Å tack så jättemycket, vad glad jag blir!
RaderaJa visst är det smarrigt!!
Jättegott att fylla praliner med också tycker jag ;)
Du har ju också en alldeles underbar blogg med ! Jag ÄLSKAR JUL!!!!!
RaderaSparar den till min följalista ;)
Så lustigt, sökte på google efter ischoklad recept med apelsinkrokant för att se om de fanns nåt nytt och hittade hit igen, haha :) Och nu ser jag ju kommentaren också! Så kul att du gillar min blogg också, alltid kul när man kan inspirera varandra :)
RaderaHaha men vad lustigt! Roligt ju!
RaderaJa vi springer förhoppningsvis på varandra igen i bloggvärlden ;)
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SvaraRadera