onsdag 23 januari 2013

Ischoklad med apelsinkrokant - super enkelt!


Ischoklad med apelsinkrokant

Ingredienser:
(ca 50st)
200 gram Mjölkchoklad apelsinkrokant

100 gram kokosfett

Gör så här:
  1. Hacka och chokladen och kokosfett och smält dem över vattenbad eller i mikron
    (om du smälter i mikron, stanna mikron och rör minst var tionde sekund så det inte bränns!)
  2. Rör väl och häll sedan upp i ischokladformar, knäck eller plastformar.
  3. Ställ formarna på en bricka i kylen tills de stelnat

6 kommentarer:

  1. Har kollat igenom din blogg lite och vilka härliga recept och va fint all blir!
    Detta ischoklad recept är något jag gör varje år till jul, mycket gott! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Å tack så jättemycket, vad glad jag blir!
      Ja visst är det smarrigt!!
      Jättegott att fylla praliner med också tycker jag ;)

      Radera
    2. Du har ju också en alldeles underbar blogg med ! Jag ÄLSKAR JUL!!!!!
      Sparar den till min följalista ;)

      Radera
    3. Så lustigt, sökte på google efter ischoklad recept med apelsinkrokant för att se om de fanns nåt nytt och hittade hit igen, haha :) Och nu ser jag ju kommentaren också! Så kul att du gillar min blogg också, alltid kul när man kan inspirera varandra :)

      Radera
    4. Haha men vad lustigt! Roligt ju!
      Ja vi springer förhoppningsvis på varandra igen i bloggvärlden ;)

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera