Radiokaka med salta kex
Ingredienser
10 bitar
2 ägg
3 dl florsocker
200 gr mörk blockchoklad
150 gr kokosfett
10-15 st mariekex , fingermarie
10-15 st salta kex (typ TUC)
ev.Jordgubbar till garnering (Jordgubbar och choklad är ju en oslagbar kombo!)
Baka så här:
- Klä en form el, plastbytta med plastfolie.
- Smält chokladen och kokosfettet i ett vattenbad.
- Vispa ägg och florsocker vitt och pösigt, och blanda i chokladsmeten.
- Bred ut ett tunt lager med chokladsmet i botten av formen.
- Täck chokladlagret med kex, och varva vartannat lager med choklad, kex, choklad, kex.
- Avsluta med ett lager choklad.
- Ställ i kylskåp (täckt med lock eller plats i minst sex timmar, servera i 1,5 cm tjocka skivor.
Jag garnerade med jordgubbar, MUMS!
Din blogg är helt underbar :)
SvaraRaderaTusen tack Jennie! Det värmer verkligen!
RaderaÖnskar jag hade möjlighet att uppdatera den oftare bara ;)